3. joulukuuta 2011

65

   kuuntelemme toton africaa ja syömme puuroa jogurtin kanssa. 
mietimme kuinka kaunis afrikka onkaan, vaikkei meistä kumpikaan ole koskaan vielä päässyt sinne. 
ne auringonlaskut ja villieläimet. 
 


4 kommenttia:

 1. Hei. Löysin blogisi ihan sattumalta ja luin oikopäätä kaiken. Teksti on liian hyvää ollakseen totta. Onko kaikki itse kirjoittamaasi? Vau. Tämä on painokelpoista materiaalia, sano minun sanoneen.

  Mukavaa joulun aikaa sinulle! Jäin koukkuun kuin hauki.

  VastaaPoista
 2. hei maama. aivan häikäistyin ja ilostuin siun kommentista! käyn myös katsomassa blogiasi kunhan ehdin. on mukavaa että oon saanut edes yhden hauen katiskaan. ja kyllä, jutut ovat kotikutoisia :>

  samoin mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 3. ...kotikutoisuudella tarkoitan siis sitä, että niissä voi esiintyä oman tekstin lisäksi kaikenlaisia viittauksia, esim. laulujen sanoja ja sitaatteja kirjoista. :>

  VastaaPoista
 4. Heiphou, siksi kysyinkin kun ajattelin että nuo tekstien alle liittämäsi biisien nimet varmaan liittyy jotenkin asiaan :> joissakin tunnistinkin tuttuja sanoja ja lyriikkoja mutta pääasiassa en :D (taidan olla liian radio-orientoitunut musiikki-ihminen)

  Mutta siis. Tekstisi on sitä mitä sanoinkin. Puhdasta verbaalista taidetta. Sanon tämän vuosien kirjoitustyön ja kokemuksen pohjalta. :> (mikäli se nyt mitään painoarvoa sanoilleni antaa, heh.)

  Ihanaa että ilahduit! Mukava piristää päiviä. :)

  VastaaPoista

sano jotakin